Υλικά:

1 αβγό
60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 κουταλιές της σούπας νερό
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
120 γρ. τυρί (κατσικίσιο, φέτα, ή όποιο άλλο προτιμάτε)

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε καλά το αβγό, το αλεύρι, το νερό και το ελαιόλαδο μέχρι να έχετε έναν ομοιογενή χυλό.
Προσθέστε το τυρί στον χυλό και ανακατέψτε απαλά μέχρι να ενσωματωθεί.
Κόψτε ένα κομμάτι λαδόκολλα αρκετά μεγάλο απλώστε τον χυλό με το τυρί πάνω στη λαδόκολλα, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο στρώμα.
και τυλιξτε σε φακελο
Τοποθετήστε τη λαδόκολλα στην τοστιέρα και ψήστε για περίπου 20 λεπτά, ή μέχρι η τυρόπιτα να ροδίσει και να γίνει τραγανή.
Αφαιρέστε προσεκτικά την τυρόπιτα από την τοστιέρα, κόψτε σε κομμάτια και απολαύστε!

Συμβουλές:

Για έξτρα γεύση, μπορείτε να προσθέσετε στον χυλό μυρωδικά όπως ρίγανη, θυμάρι ή δυόσμο.

Προηγούμενο άρθροΑν έχετε γάλα και καλαμποκάλευρο, κάντε αυτό το ιδιαίτερο “ρυζόγαλο”
Επόμενο άρθροΚλασικό Κέικ με Τριμμένη σοκολάτα