Υλικά

2 αυγά
200 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι ζάχαρη βανίλια
75 γρ. λιωμένο βούτυρο
150 γρ. γιαούρτι
240 γρ. αλεύρι
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
350 γρ. ροδάκινα κονσέρβας

Εκτέλεση

Βάζουμε σ ένα μπολ τα αυγά με ζάχαρη, τη ζάχαρη βανίλιας και το αλάτι.Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι ν αφρατέψει το μείγμα μας.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και το γιαούρτι. Συνεχίζουμε το χτύπημα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ στο μείγμα μας. Ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε τα ροδάκινα σε κομμάτια 150 γρ. μόνο και τα προσθέτουμε στο μείγμα.

Βάζουμε τη ζύμη σε ένα ταψί 20Χ20 εκ.στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
Από πάνω βάζουμε τα υπόλοιπα ροδάκινα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C βαθμούς για 40-45 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Το βγάζουμε απ το φούρνο το αφήνουμε να κρυώσει 10 λεπτά και το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Μπορείτε να βάλετε ο,τι φρούτα θέλετε.
Γίνεται πολύ ζουμερό και νόστιμο και είναι τέλειος συνδυασμός με τον καφέ η το τσάι σας!!!

Καλή όρεξη!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΧαλβάς Φαρσάλων
Επόμενο άρθροΤα εύκολα πασχαλινά κουλούρια της Φαίης