Κρέμα καταλανα !!!!!

Η Κρέμα καταλανα είναι ένα λαχταριστό γλυκό έχει θέση στην καρδιά μας. Οι μικρές απολαύσεις της ζωής είναι που την κάνουν όμορφη

Υλικά για την 

1/2 λίτρο γάλα λάιτ,
1 ξύλο κανέλα,
1 φλούδα λεμονιού,
1 κ.γ βανίλια εκχύλισμα βανίλιας ( εγώ έβαλα φρέσκια ),
4 κρόκοι,
1 κουταλιά κορν φλαουρ,
1/2 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη,
2 κουταλιές ζάχαρη καστανή για πασπαλισμα

Εκτέλεση

Σε κατσαρολάκι βάζω το γάλα , κανέλα,και φλούδα λεμονιού,μέχρι να πάρει βράσει και βγάζω από την φωτιά.Μετα χτυπώ με μίξερ την ζάχαρη ,κορν φλαουρ,και κρόκους μέχρι να γίνει μία ωραία κρεμα καταλανα.  Προσθέτω σιγά – σιγά το γάλα στους κρόκους και ανακατεύω συνέχεια , τοποθετώ στην φωτιά μέχρι να δέσει η κρέμα .

Αφού δέσει , αφήνω να κρυώσει και τοποθετώ στο ψυγείο όλο το βράδυ.Την άλλη μέρα προσθέτω ζάχαρη καστανή ή κρυσταλλική στο μπολ και με φλόγιστρο καίω την ζάχαρη ,( εγώ στο φούρνο την έβαλα)

Καλή Επιτυχία