Συστατικά
2 μεσαία μήλα κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
340gr Pillsbury ζύμη για κρουασάν
1/4 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Και ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Λιώνουμε λίγο βούτυρο στο τηγάνι.
Προσθέστε τις φέτες μήλου και ανακατέψτε με το λιωμένο βούτυρο.
Προσφέστε την κανέλα από πάνω
Μετά τηην κατσανή ζάχαρη.
Ανακατέψτε και αφήστε να μαγειρευτούν για περίπου 3 λεπτά.Τα μήλα δεν πρέπει να είναι πολύ μαλακά, να το αισθάνεστε το δάγκωμα.
Ξετυλίξτε τη ζύμη και ξεχωρίστε σε τρίγωνα.
Απλώστεμε ένα λεπτό στρώμα από φυστικοβούτυρο.
Από πάμω βάλτε μία κουταλιά από τα μήλα
Ξεκινείστε από την φαρδιά πλευρά του τριγώνου, ξεκινήστε να κυλάτε το γέμισμα προς το μικρό άκρο.
Πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη και έπειτα τα βάζουμε για ψήσιμο
Ψήστε για 13-16 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουμε για 10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε ζεστά
Καλή Επιτυχία