Μια διαφορετική δημιουργία πίτσας με το ψωμί που σας έχει περισσέψει.
Αποδείχθηκε εξαιρετική!

ΥΛΙΚΑ :
μπαγιάτικο ψωμί
κίτρινο τυρί (της αρεσκείας σας)
λευκό τυρί
ελιές
ζαμπόν ή σαλάμι
βούτυρο
ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Κόψτε το ψωμί σε φέτες, αλλά μην φτάσετε το μαχαίρι μέχρι κάτω. Βάλτε λίγο βούτυρο ανάμεσα στις φέτες.
Προσθέστε κομμάτια τυριού, ζαμπόν και λευκό τυρί ανάμεσα στις φέτες.Προσθέστε ψιλοκομμένες ελιές ανάμεσα στις φέτες.
Προσθέστε κάποια ρίγανη (εγώ χρησιμοποίησα άγρια ​​ρίγανη) Βάλτε ακόμα λίγο βούτυρο πάνω στο ψωμί.
Τυλίξτε το ψωμί σε αλουμινόχαρτο Βάλτε για να ψήσετε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά
στους 200 C. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για άλλα 15 λεπτά.
Αυτό είναι!! Μπορείτε να το απολαύσετε!!

 

Προηγούμενο άρθροΜακεδονίτικη Πίτα με Μήλα
Επόμενο άρθροΤο Μοναδικό Ραβανί!!