ΥΛΙΚΑ:
Για τη ζύμη
1 κούπα νερό
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
αλεύρι όσο πάρει να γίνει ζύμη ελαστική
περίπου 500 γραμ. για όλες τις χρήσεις.
Για τη ζύμη
1 κούπα νερό
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
αλεύρι όσο πάρει να γίνει ζύμη ελαστική
περίπου 500 γραμ. για όλες τις χρήσεις.
Για τη γέμιση
τριμμένη γραβιέρα
ή κεφαλοτύρι
ή τριμμένη φέτα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ολα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε -χωρίζουμε σε μικρές μπαλίτσες .
Τις πατάμε με την παλάμη μας να ανοίξουν και γεμίζουμε με τυρί της επιλογής μας και κλείνουμε χωρίς να τρυπήσουν μην τρέξει το τυρί .
Αφού τα κλείσουμε καλά τα πατάμε με την παλάμη μας να γίνουν λεπτά.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα εξαφανίζουμε !!!!
Aπό ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ