Συνταγή:

2 αυγα
4κ.σ.μελι
100μλ. λαδι
200γρ.ζαχαρη άχνη
1φακ. μπεικιν
1κ.σ κανελα
2 βανιλιες
550γρ.αλευρι

Εκτέλεση
Χτυπάω πρώτα τα αυγά με την ζάχαρη, μετά μέλι και λάδι. Προσθέτω το αλεύρι μέσα έχω βάλει το μπέικιν, βανίλιες, κανέλα. Ζυμώνω, η ζύμη είναι μαλακή, την ανοίγω με τον πλάστη με λίγο αλεύρι πάνω – κάτω στην ζύμη. Πάχος περίπου 1εκ.

Με κούπα  κόβω τα μπισκότα. Με πλαστική σφραγίδα ζαχαροπλαστικης βουτάω σε κακάο και πατάω πάνω στα μπισκότα για τα σχέδια.
Ψήσιμο για 7 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°με αέρα. Δεν πρέπει να ψηθούν πολύ, για να παραμένουν μαλακά φυλάσσονται σε δοχείο που είναι κλειστό.

Maia KamenarovaΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Προηγούμενο άρθροΧοιρινή τηγανιά ,σπέσιαλ λουκούμι !!!!
Επόμενο άρθροΚοτόπιτα με μπεσαμελ