Υλικα:

5 κουπες αλευρι γ.ο.χ.

2 κ.γ .μπεικιν

1 κ.γ.σοδα

1/4 κ.γ. αλατι

1 κ.ς γλυκανισο

1 κουπα σπορελαιο

1 κουπα ζαχαρη

1 κουπα χυμο πορτοκαλι

1 βανιλια αρωμα

σουσαμι

Εκτελεση:

Ανακατεψετε ολα τα υλικα μαζι,πλαθετε μπαστουνια, τοποθετηστε τα σε ταψι με λαδοκολλα, περαστε με ενα πινελο τα μπαστουνια με νερο, ριξτε το σουσαμι, χαραξατε τα.

Ψησετε 180 βαθμους, πανω κατω, για περιπου 30′, τα βγαζετε απο το φουρνο τα κοβετε σε φετες, συνεχιστε το ψησιμο για 15′ περιπου…

Αφηστε να κρυωσουν και τοποθετηστε τα σε μπολ με καπακι…

 

*** καλη απολαυση ***

 

Προηγούμενο άρθροΧωριάτικα λουκάνικα με τυρί τριμμένο
Επόμενο άρθροKολοκυθόπιτα Sιροπιαστή