Υλικά για 1 μερίδα
- Βρώμη 2 κ.σ
- 2 ασπράδια αυγού
- Λίγο γάλα
- φρούτα της επιλογής σας
- Λίγο βούτυρο
- Μέλι/ ταχίνι
- Ξηροί καρποι
Εκτέλεση
- Βάζουμε στο μίξερ την βρώμη, μαζί με τα ασπράδια και το γάλα και τα ομογενοποιούμε.
- Λιώνουμε το βούτυρο στο αντικολλητικό τηγάνι.
- Ρίχνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και το αφήνουμε να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.
- Σερβίρουμε με μέλι, ταχίνι και προσθέτουμε τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς.
Τη συνταγή έχει επιμεληθεί η διαιτολόγος-διατροφολόγος