Υλικά

για 1 μερίδα

Βρώμη 2 κ.σ
2 ασπράδια αυγού
Λίγο γάλα
φρούτα της επιλογής σας
Λίγο βούτυρο
Μέλι/ ταχίνι
Ξηροί καρποι

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μίξερ την βρώμη, μαζί με τα ασπράδια και το γάλα και τα ομογενοποιούμε.
Λιώνουμε το βούτυρο στο αντικολλητικό τηγάνι.
Ρίχνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και το αφήνουμε να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρουμε με μέλι, ταχίνι και προσθέτουμε τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς.

Τη συνταγή έχει επιμεληθεί η διαιτολόγος-διατροφολόγος 

Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, ακολουθήστε μας στην  κοινότητα μας στο viber , καθώς και στον  λογαριασμό μας στο Instagram , όπου θα ενημερώνεστε για τα αγαπημένα σας γλυκά, αλμυρά σνακ και άλλες εκπλήξεις για τους πιστούς αναγνώστες μας.